15% НА ПЪРВАТА ВИ ПОРЪЧКА!БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 150 лв

Ръкавици Sniper MTP дигитална кожа ниво 5+

SKU 027

89,90 лв.

  • Зимни промоции

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Ръкавиците имат и еластични панели, които повишават комфорта и намаляват пристягането при различни физически дейности. За да паснат добре на ръцете, а също и за да не влизат мръсотия и студ вътре има ремъци с велкро на китките. Също така за по-лесно слагане на ръцете има ремъци за издърпване.

 

Описание

Тактически ръкавици SNIPER са част от новите продукти на MTP. Изработени са от различни материали, за да бъдат максимално удобни и функционални. Подходящи са за стрелба, като показалците могат да се отварят за по-добра сетивност на пръстите при допир със спусъка. Така няма опасност да изгорите или нараните ръцете си, както и да измръзнат в студено време, но имате необходимата чувствителност, за да изпълните задачата. На кокалчетата има твърд протектор, който предпазва при удар и падане и увеличава пораженията при ръкопашен бой. За да се увеличи издръжливостта на ръкавиците на палците и в долната част има допълнително подсилване, тъй като там натоварването е по-голямо и съответно износването е по-голямо. Ръкавиците имат и еластични панели, които повишават комфорта и намаляват пристягането при различни физически дейности. За да паснат добре на ръцете, а също и за да не влизат мръсотия и студ вътре има ремъци с велкро на китките. Също така за по-лесно слагане на ръцете има ремъци за издърпване.

За служители на МВР и на Министерство на отбраната с право на промоционални цени за брой или пакетни цени за Министерствата! При поръчки на едро за фирми и търговци, цени по договаряне!

Срок на доставка:

Внимание: работим извънредно за обработка на големият брой поръчки, но е възможно забавяне на някои продукти! Предвид това, срока на доставка е между 2 и 14 работни дни! Доставката се извършва с Еконт. Благодарим ви за разбирането!

Title

Go to Top